Ремонтите на ул. Граф Игнатиев и градинката пред църквата Св. Седмочисленици

...
Ремонтите на ул. Граф Игнатиев и градинката пред църквата Св. Седмочисленици
Коментари Харесай

Каква е позицията на общината за ремонта на улица "Граф Игнатиев"?

Ремонтите на ул. " Граф Игнатиев " и градинката пред църквата " Св. Седмочисленици " в столицата предизвикаха разгорещен обществен дебат. Последваха спорове, митинги, насмешки и даже претенции за кметска оставка. Според критиците на ремонтите те са осъществени некачествено и без ценене на околната среда. 

" Това е втората най-натоварена пешеходна улица в София. Важно е да има публично мнение, тъй като то държи напрегнат всички участници в процеса. Това напрежение би трябвало да докара до един първокласен краен резултат и една изменена градска среда, каквато не е имало в този регион от 40 години ", съобщи за " Събуди се " общинският консултант от ГЕРБ Николай Стойнев.

Заместник-председателят на Столичния общински съвет Милка Христова от Българска социалистическа партия беше безапелационна, че това, което се получава като образен резултат сега, не й харесва. По нейни думи концепцията на създателя не се вписва в средата. 

" Стигнахме до тук заради неналичието на задоволително бистрота ", безапелационна беше Христова.

" Към момента е мъчно да се направи оценка на ремонта по " Граф Игнатиев " и да се каже, че има недостатъци ", съобщи Стойнев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР